2007

Fotoalbum van 2007

Heb jij misschien nog leuke foto’s voor ons? Stuur ze dan naar webadmin@surtout.nl en misschien zie je ze de volgende keer wel hier op de site staan.
De foto’s staan hier in Google’s Photo en Google+. Die foto’s zijn verkleind om ze lekker snel te kunnen bekijken, maar als je een foto wilt gebruik om te laten afdrukken geeft dat het beste resultaat met de originele, niet verkleinde foto. Ik heb bijna alle originele foto’s nog en kan je die naar behoefte ter beschikking stellen. Mail me dan even.

Stuur ook even een mailtje als je er bezwaar tegen hebt dat jouw gezicht op een van de foto’s van deze pagina staat.

23 november 2007 – Scheidsrechtersopleiding

Te beginnen op 12 december 2007 en ook de 19e, zal de trainingsavond in het teken staan van de opleiding van 3 nieuwe scheidsen voor het puntentoernooi. Mevrouw de Jong en de heren Faas, en Wegman hebben zich aangemeld voor de cursus. Ze zullen gaan scheidsen op respectievelijk de degen, de sabel en de floret. In januari zullen er nog 2 avonden aan de opleiding worden besteed, maar daarover later meer.

Het is belangrijk dat we die avonden veel schermers in de zaal hebben om partijen te schermen die als oefenstof voor de cursisten kunnen dienen.

We zijn erg blij met de aanmeldingen want dit betekend dat we in de toekomst nog meer kinderen aan het puntentoernooi kunnen laten meedoen en dat er wat rek zit in ons scheidsrechtersbestand zodat niet iedere keer de taak bij dezelfde personen hoeft te liggen.

24 oktober 2007 – Suggesties voor de website

Beste (jeugd)leden,

Wij van het bestuur van Surtout zijn al enige tijd bezig om een mooie, nieuwe en vooral functionele site te maken, dat gaat niet zomaar en we kunnen dus wel wat hulp gebruiken. We willen graag van jullie weten welke dingen jullie op de website willen kunnen doen en zien. Als je een mailtje stuurt naar de webmaster dan gaat hij bekijken of jou idee uitvoerbaar is en als dat zo is gaan we de site daar op aanpassen. We zijn benieuwd naar jullie reacties.