2010

Fotoalbum van 2010

Heb jij misschien nog leuke foto’s voor ons? Stuur ze dan naar webadmin@surtout.nl en misschien zie je ze de volgende keer wel hier op de site staan.
De foto’s staan hier in Google’s Photo en Google+. Die foto’s zijn verkleind om ze lekker snel te kunnen bekijken, maar als je een foto wilt gebruik om te laten afdrukken geeft dat het beste resultaat met de originele, niet verkleinde foto. Ik heb bijna alle originele foto’s nog en kan je die naar behoefte ter beschikking stellen. Mail me dan even.

Stuur ook even een mailtje als je er bezwaar tegen hebt dat jouw gezicht op een van de foto’s van deze pagina staat.

Korenbloemtoernooi, Wageningen 29 en 30 mei 2010

Zondag was de dag voor de sabelschermers: Bas, Dirk-Jan, Kilian, Marten en Quinton.Wat opviel was dat de scheidsrechter zijn taak (terecht) heel serieus nam, maar dat de zaal niet optimaal plaats bood om goed te kunnen scheidsrechten. We hebben met wat ouders de ruimte voor de arbiter vrijgehouden van voorbijgangers zodat hij geconcentreerd zijn werk kon doen. Ze hebben gevochten als leeuwen en daarmee een hele lading prijzen mee naar Apeldoorn genomen. Zie hier link 1 met filmpjes en foto’s en link 2 met nog wat foto’s.

Jeugdpuntentoernooi, Baarn 15 mei 2010

Op deze mooie, maar voor velen laatste vakantiedag te gast bij Vívás te Baarn. Knus, want er was slechts een kleine groep schermers aanwezig. Geen sabel training door George. Ook hier weer foto’s gemaakt.

Kentener Krokodil cup,  Bergheim – Duitsland 25 april 2010

Al vroeg op pad om aan dit jonge jeugdtoernooi mee te doen. Bas en Quinton hebben in dit internationale evenement de Nederlandse eer verdedigd. Quinton wist de 3e plaats te behalen. ’s Middags speelden Bas en Quinton met 2 Duitse jongens in een club toernooi en werden 5e. Hier zijn de foto’s en nog meer foto’s.

Opening Nationale Sportweek, Marktplein Apeldoorn 15 april 2010

Voor de opening van de Nationale Sportweek heeft Surtout zijn steentje bijgedragen. Waar in andere plaatsen steun werd gegeven door Marco Borsato en Eric Terpstra zorgden in Apeldoorn een aantal jeugd- en bestuursleden van Surtout voor een motiverende schermdemonstratie en clinic. Er zijn slechts een paar foto’s gemaakt.

Jeugdpuntentoernooi ’s Hertogenbosch, 17 april 2010

Een mooie stralende lentedag, lekker koel om een stevig potje te schermen. Ook deze keer voorafgegaan door een training van George Derop. Hier staan de foto’s.

KNAS Schermkamp Diever, 2 t/m 4 april 2010

Onze jongens waren dubbel blij: blij met het schermkamp, maar ook blij dat ze thuis waren, want het was fysiek best zwaar! Ze willen volgend jaar in ieder geval weer! Hier zijn de foto’s die er op het kamp gemaakt zijn.

Gele Brassard examen 31 maart 2010

In de Welgelegen hal zijn de examens voor de gele Brassard afgenomen. Al onze jeugdleden hebben zich voor 100% ingezet. Iedereen zijn inzet is beloond met een geel Brassard diploma. Een aantal ouders hebben hier foto’s van gemaakt.

Jeugdpuntentoernooi Den Haag,  20 maart 2010 (update per 31/3/2010)

Weer eens een hele andere omgeving. De zaal, een soort bovenverdieping van een zwembad, ligt midden in de binnenstad met bijpassende parkeer…uitdagingen… Ik heb zelf weer wat kiekjes geschoten. Ook hier een sabeltraining voorafgaand aan het toernooi. Enli schermde haar 1e toernooi en haar vader was scheidsrechter.

Jeugdpuntentoernooi Best, 20 februari 2010 (update per 31/3/2010)

Een door 106 schermers bezocht toernooi met als extra een gratis training voor 20 sabelschermers door
George Derop, die vroeger maitre was bij onze club. Hier wat foto’s. En nog meer foto’s van Bas’ ouders.

Snaphaene (en Arnhems meisje) Jeugdtoernooi, Arnhem 31 januari 2010

Druk bezocht en voor Surtout zeer geslaagde deelname: iedere deelnemer stond met een prijs op het erepodium!

Via deze link vindt je een aantal foto’s die daar gemaakt zijn. Update1: Hier nog meer foto’s van Bas zijn ouders.
De NOS was aanwezig en heeft voor het jeugdjournaal een reportage gemaakt (vanaf 5 minuten begint het onderdeel schermen). Hier op de KNAS site een link. Update2: hier de foto’s van de organiserende schermvereniging.

31 januari 2010 – Snaphaene succes voor Surtout

31 januari gingen 5 leden van Surtout naar Arnhem om daar deel te nemen aan het Snaphaene Sabel Toernooi. Als altijd was dit prima georganiseerde toernooi weer druk bezocht. Het Arnhems meisje Toernooi voor floret liep wat uit en daardoor begonnen we wat later maar verder ging alles prima. Quinton Faas verdiende bij de kuikens een mooie eerste plaats en een prachtige bokaal, Bas Holweg werd 2e en Kilian Faas behaalde de 3e plaats bij de pupillen. Jeroen werd heel knap eerste bij de cadetten en mocht, omdat de cadetten en de junioren waren samengevoegd en hij overall derde was geworden, ook prijs voor de derde plaats bij de junioren meenemen.     

 

Robert Goossens werd 1e bij de junioren. Het Snapheane toernooi was dus één groot succes, er was zelfs een cameraploeg van het NOS Jeugdjournaal die er een leuk item van hebben gemaakt. De aflevering van 31 januari kun je hier terugkijken. 

 

Check ook de foto’s die gemaakt zijn door de vader van Quinton en Kilian door hier te klikken

Jeugdpuntentoernooi Nijmegen, 16 januari 2010

Hier kun je de foto’s zien die daar in de mooi grote Jan Massink hal gemaakt zijn. We zijn met 6 schermers hier naartoe gekomen.